ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 01 Δεκεμβρίου 2012
  • Views201

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=LCiQtsfYvIg[/tube]

Μια τρελή πορεία ακολούθησε ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, το οποίο λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, και ενώ ανέβαινε την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας, χτύπησε στην σειρά 3 (!!!) σταθμευμένα αυτοκίνητα προτού σταματήσει και αυτός. Το παράδοξο ήταν ότι και τα 3 σταθμευμένα οχήματα βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, ενώ σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το ότι η Ελληνικής Δημοκρατίας είναι μια ανηφορική οδός.

[EasyGallery id=’ΤροχαίαατύχημαστηνΕλληνικήςΔημ’]

Ευτυχώς δεν υπήρξανε θύματα, καθώς εκείνη την στιγμή δεν κυκλοφορούσε κανένα άλλο αμάξι στον δρόμο. Ωστόσο το ξαφνικό σοκ που υπέστησαν οι περίοικοι ήταν μεγάλο, καθώς ο θόρυβος που προκλήθηκε από το ατύχημα ήταν πολύ δυνατός. Από τα 3 χτυπημένα αυτοκίνητα, τα πρώτα 2 δεν έχουν μεγάλες ζημιές, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το τρίτο αυτοκίνητο, η πίσω αριστερή ρόδα του οποίου κυριολεκτικά “ξεκόλλησε” από το υπόλοιπο όχημα. Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα, ενώ ο οδηγός του (ο οποίος φαινόταν ότι είχε πιει πολύ) έμοιαζε να τα έχει χαμένα.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και της αστυνομίας για τα τυπικά, ενώ η κυκλοφορία στην Ελληνικής Δημοκρατίας διεκόπη για αρκετή ώρα. Πλέον τον λόγο έχουν οι ασφαλιστικές…

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments