ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 10 Μαΐου 2013
  • Views156

Στα άκρα οδηγείται η ρήξη στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά του κόμματος

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο στενός συνεργάτης του Γ.Παπανδρέου και πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης.

Αφορμή είναι η συνέντευξη του κ. Κουκουλόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι οι κύριοι Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε αν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτό.

«Αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99, ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ωστόσο ότι ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

«Τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη» δήλωσε ο βουλευτής.

Η παραπάνω δήλωσή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Ξυνίδη, ο οποίος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Ψεύτη Κουκουλόπουλε. Πάρε πίσω ό,τι είπες, αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων», ανάρτησε χαρακτηριστικά.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments