ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 14 Ιανουαρίου 2013
  • Views359

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας ενημερώνει τους καταναλωτές οι οποίοι θα προβούν σε αγορές προϊόντων αυτή την περίοδο ότι διατηρούν όλα τα δικαιώματα που έχουν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Τα δικαιώματα αυτά είναι:

  1. να λαμβάνουν απόδειξη για την αγορά τους,
  2. να λαμβάνουν εγγύηση για τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που αγοράζουν,
  3. να ζητούν αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που το ελαττωματικό προϊόν δεν μπορεί να αντικατασταθεί μπορούν να ζητήσουν επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλλαν,
  4. να ενημερώνονται με ειδική ένδειξη εάν ορισμένα προϊόντα είναι σε προσφορά και έχουν γι’ αυτό χαμηλότερες τιμές. Τα προϊόντα αυτά πρέπει επίσης να βρίσκονται σε ειδικό σημείο μέσα στο κατάστημα. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν εν γνώσει του, δεν έχει δικαίωμα αντικατάστασης του ως ελαττωματικού.
  5. Καλό θα είναι να έχουν καταγράψει τις τιμές των προϊόντων που επιθυμούν να αγοράσουν πριν την περίοδο των εκπτώσεων ώστε να γνωρίζουν εάν η τιμή με έκπτωση ή το ποσοστό της έκπτωσης είναι πραγματικά ή πλασματικά.

Οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται για ερωτήσεις και παράπονα στην Ένωση Καταναλωτών Καβάλας καθημερινά από τις 10:00-13:00 στο τηλέφωνο 251022300.  Εάν πρόκειται για καταγγελίες παρακαλούμε να είναι επώνυμες.

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments