ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΑΓΓΑΙΟ — 20 Αυγούστου 2012
  • Views608

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της λειτουργίας της ΔΟΥ Ελευθερούπολης, καθώς τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για λουκέτο στην ΔΟΥ και συγχώνευσή της με την ΔΟΥ Καβάλας Α’-Β’ δίνουν και παίρνουν. Μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα, το προεδρείο του Δ.Σ. Παγγαίου προσκαλεί άπαντες ενδιαφερόμενους σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Ελευθερούπολη, την Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 και ώρα 14:00 για συζήτηση του κατωτέρω θέματος:

Συζήτηση για τη συγχώνευση της Δ.Ο.Υ. Ελευθερούπολης με τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι από την επικείμενη συγχώνευση της Δ.Ο.Υ. Ελευθερούπολης με τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας, θίγονται τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών του «αμέσως και σπουδαίως».

Παράλληλα, με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνιο Σαμαρά, τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, τον υφυπουργό Εργασίας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και τους βουλευτές του Νομού, κ.κ. Γιώργο Καλαντζή, Γιάννη Πασχαλίδη και Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γρηγόρης Τιμοσίδης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παγγαίου, εξέφρασαν την αντίθεση τους, στη σχεδιαζόμενη διακοπή λειτουργίας ορισμένων Δ.Ο.Υ της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Δ.Ο.Υ Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους της φορολογικής διοίκησης και της εξοικονόμησης πόρων και στελεχιακού δυναμικού.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments