ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 13 Φεβρουαρίου 2013
  • Views137

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=oY6UG4kr-cU[/tube]

Οι παίκτες του ΑΟΚ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και περιμένουν καλά… μαντάτα.
Τα μαντάτα έχουν να κάνουν με τις πληρωμές. Ο Κώστας Τσαλίκης χειρίζεται το θέμα και σήμερα θα βρεθεί στην Αθήνα. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να έχει συνάντηση με τους υποψήφιους που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι παίκτες πρέπει να πληρωθούν. Κάνουν υπομονή εδώ και πολύ καιρό. Επίσης και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το ιδανικό θα είναι η ομάδα να πάει χωρίς προβλήματα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Να έχουμε πληρωμές μέχρι την Κυριακή. Ο Τσαλίκης μάλλον θα επιστρέψει την Πέμπτη από την Αθήνα. Εκεί θα κριθούν όλα.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Εκτός αυτών ο ΑΟΚ περιμένει για πρώτη φορά φέτος σε τόσο μεγάλο βαθμό τη βοήθεια του κόσμου. Περιμένει τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν την προσπάθεια, αφού η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες αλλά και τη γενικά καλή εικόνα που δείχνει τον τελευταίο καιρό. Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ξεκίνημα του Β` Γύρου, είναι οριακό για τον ΑΟΚ. Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη αλλά με νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, θα γίνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την είσοδο στην πρώτη επτάδα.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει τον Κοτίτσα για να τον επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα ενώ ο Πλιάγκας είναι τραυματίας και υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα προλάβει να παίξει απέναντι στο Βόλο.
Ο Εν Ντιαγιέ αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους στο ματς με τα Γιαννιτσά. Πήρε άδεια και λογικά θα επιστρέψει σήμερα η αύριο. Η Θεσσαλική ομάδα αναμένεται να έχει πάνω από 200 φιλάθλους στο πλευρό της, στο ματς της Κυριακής.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments