ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 31 Μαΐου 2013
  • Views299

Ντέμης: Πάντα καταφέρνει να κερδίζει το Δημόσιο, την ΑΕΚ και τη Δικαιοσύνη…

Απογοητευμένος από την εξέλιξη της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επισήμανε πως παρότι ο Μάκης Ψωμιάδης παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ και τη Δικαιοσύνη καταφέρνει πάντα να κερδίζει.

Διαβάστε όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης αμέσως μετά την απόφαση της αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη

«Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταφέρνει και βγαίνει νικητής εννέα συνεχόμενα χρόνια. Παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ, τη Δικαιοσύνη και τη λογική, αλλά καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει, εννέα συνεχόμενα χρόνια, με αποδεδειγμένα εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της ΑΕΚ. Δεν θέλω κάτι άλλο να δηλώσω, απλά ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα».

Θεωρείτε κωμωδία αυτό που γίνεται;

«Δεν θέλω να κάνω κανέναν χαρακτηρισμό. Απλά εννέα χρόνια έρχομαι στα δικαστήρια. Και όχι μόνο εγώ. Και ο ΣΔΟΕ, και το ελληνικό Δημόσιο, και άλλοι άνθρωποι μαζί με μένα».

Θεωρείτε ότι έχει τελειώσει οριστικά αυτή η ιστορία;

«Καταρχήν, από τη στιγμή που πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και απ’ ότι μαθαίνω, διαβάζω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρίσταται στο δικαστήριο απέναντι του, οπότε… Δεν είμαι νομικός. Νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκης σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω».

Πηγή: sport-fm.gr

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments