LIFESTYLE ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Ιουλίου 2013
  • Views182

Κατά των αισθητικών επεμβάσεων τάσσεται η Έλλη Κοκκίνου. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» δεν έχει πειράξει το παραμικρό πάνω της, ωστόσο, δεν αποκλείει να προβεί σε μία ανάλογη κίνηση στο μέλλον.

Η τραγουδίστρια μιλάει και για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη χωρίς να διστάζει να αποκαλύψει τι αγαπάει περισσότερο σε εκείνον.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη…

Είστε συμβιβασμένη με το χρόνο που περνά;

Να σας πω την αλήθεια δεν τον καταλαβαίνω. Σίγουρα όμως όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. Αν και θεωρώ ότι τα 43 δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία καθώς από τα 40 και μετά είναι η πιο δημιουργική ηλικία της γυναίκας. Πλέον στη συγκεκριμένη ηλικία μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη οικονομικά και συναισθηματικά, ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το ζητάει. Σίγουρα όμως υπάρχουν ανασφάλειες και δύσκολες στιγμές με αγωνία αλλά πλέον τις αντιμετωπίζεις με άλλη οπτική. Τα χρόνια περνούν γρήγορα, όμως δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ νιώθω 20 χρονών.

Ανήκετε σε εκείνες τις τραγουδίστριες που δεν έχουν τολμήσει να αλλάξουν την εμφάνισή τους με διάφορες μεθόδους αισθητικής παρέμβασης;

Όχι, δεν έχω πειράξει κάτι γιατί φοβάμαι. Επίσης νομίζω ότι ακόμα δεν χρειάζεται.

Εάν χρειαστεί θα το τολμήσετε;

Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί όμως δεν ξέρω ακόμα πώς θα αντιδράσω. Ειδικά στο πρόσωπό μου φοβάμαι πάρα πολύ. Πάντως μιας και μας δίνεται η ευκαιρία σήμερα θα ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να με βλέπω με πολλά ρετούς στα περιοδικά. Να είμαι δηλαδή πολύ μακριά από τη φυσική μου εικόνα. Ο κόσμος άλλωστε κάποια στιγμή θα με δει στη δίπλα ξαπλώστρα, στο περίπτερο και στο σούπερ μάρκετ.

Φαίνεστε πολύ λαμπερή, σέξι, γυμνασμένη και χαμογελαστή. Τι έχει συμβεί;

Έχω αρχίσει και είμαι πολύ χαρούμενη πλέον.

Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι μόλις βγήκε το διαζύγιό σας με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη;

Όχι, απλώς αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλά με τον εαυτό μου. Καλύτερα από όπως αισθανόμουν ακόμα και πριν από δύο μήνες. Χαίρομαι για κάποια πράγματα στη ζωή μου, που τα έχω καθημερινά. Νιώθω, για παράδειγμα, πολύ τυχερή που έχω κάνει μια δεύτερη δουλειά και ας μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο πλέον. Επίσης έχω χάσει κάποια κιλά που ήθελα να τα χάσω και με έχει ανανεώσει πολύ και η γυμναστική που κάνω δύο φορές την εβδομάδα με τη Νίκη Πετρουλάκη. Κακά τα ψέματα, σε όλες τις γυναίκες αρέσει να εκπέμπουν μια όμορφη εικόνα προς τα έξω.

Επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας η σχέση σας με τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια θα λέγατε ότι είναι μια σημαντική σχέση για εσάς;

Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες. Σίγουρα όμως ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Δεν μπορεί να μην είναι! Ο κάθε άνθρωπος σε κάθε στιγμή της ζωής του έχει κάποιες ανάγκες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, του λείπουν κάποια άλλα και θέλει να τα ζήσει. Έχω συνειδητοποιήσει ότι με τα βιώματα, τις ανάγκες, τις ανασφάλειες και τα θέλω που έχει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή επιλέγει και το σύντροφό του.

Τι αγαπάτε σε εκείνον;

Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μια σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 27/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 27/10/2016

Οκτώβριος 27, 2016
Κορμί που εντυπωσιάζει

Κορμί που εντυπωσιάζει

Οκτώβριος 26, 2016
Τα ζώδια σήμερα 26/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 26/10/2016

Οκτώβριος 26, 2016
Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Οκτώβριος 23, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments