ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 22 Νοεμβρίου 2012
  • Views241

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=lvKligPBvUE[/tube]

Στην Κάριανη Καβάλας, αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τάφρο δεξιά της οδού, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 83χρονου.
Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου Καβάλας.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παίγνιων, το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, πραγματοποίησε, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Δράμας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και συνελλήφθησαν, σε δύο περιπτώσεις, δεκαοχτώ (18) άτομα, δεκαέξι (16) ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 54 ετών και δύο (2) ημεδαπές ηλικίας 47 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για την διοργάνωση και την συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε κατάστημα στην Δράμα, όπου και συνέλαβαν την 47χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας σε δύο (2) από τους δράστες, ηλικίας 37 και 39 ετών, την διενέργειά του.
Στην δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα, σε χωριό της Δράμας, συνέλαβαν τον 32χρονο ιδιοκτήτη του, διότι είχε εγκαταστήσει σε δύο (2) ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, τραπέζια, στα οποία είχε διοργανώσει την διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Πόκερ» και επέτρεπε στους υπόλοιπους δεκατέσσερις (14) δράστες, τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν εντός των δύο καταστημάτων καθώς επίσης και στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν:
• Τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• 807 μάρκες πονταρίσματος, που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των 13.131 ευρώ
• Τέσσερις (4) τράπουλες
• Το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments