ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 12 Νοεμβρίου 2012
  • Views208

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=V7mYKRNWXoU[/tube]

Θανάσιμα τραυματισμένος στο κλιμακοστάσιο της μονοκατοικίας του, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ, ένας 55χρονος ημεδαπός.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι ο θάνατος του 55χρονου αποδίδεται σε πτώση του από σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της οικίας του, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ή ενδείξεις που να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.
Περίπτωση πρακτορείου ΟΠΑΠ που φέρεται να εισέπραττε λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά δεν απέδιδε τα χρήματα έγκαιρα στη ΔΕΗ απασχολεί τον τελευταίο καιρό τους πράκτορες της Ξάνθης και τη Δημόσια Επιχείρηση.
Σύμφωνα με έρευνες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στην πόλη της Ξάνθης υπήρξε τουλάχιστον μία περίπτωση κατά την οποία πρακτορείο του ΟΠΑΠ εισέπραξε λογαριασμούς ρεύματος, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν απέδωσε στη ΔΕΗ τα χρήματα που αναλογούν. Η υπόθεση προέκυψε από την αναγκαστική διασταύρωση στοιχείων και την χρέωση λογαριασμών των καταναλωτών με ανεξόφλητους λογαριασμούς, οι οποίοι όμως στην πραγματικότητα είχαν πληρωθεί στο πρακτορείο και οι καταναλωτές έφεραν τα αποκόμματα.
Το γεγονός προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση καθώς δεν είχε παρουσιαστεί όλα αυτά τα χρόνια και ήδη, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Η σχετική δίκη έχει αναβληθεί λόγω των αποχών δικαστικών και δικηγόρων και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στον κλάδο των πρακτόρων του ΟΠΑΠ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments