ΕΒΡΟΣ — 14 Φεβρουαρίου 2013
  • Views362

Mετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τελικά κατέληξε ένας νεαρός ιερέας. Επρόκειτο για τον 37χρονο ιερέα της Καρυδιάς Ροδόπης Κωνσταντίνο Τσουρελή σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Χρόνος’, ο οποίος έπασχε από πνευμονία.

Ο ιερέας άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και είχε μεταφερθεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του από το νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου αρχικά είχε εισαχθεί.

Ως προς τα αίτια του θανάτου του, επιβεβαιώθηκαν τελικά οι αρχικές υποψίες των θεράποντων ιατρών και όπως απέδειξαν τα ευρήματα από το Κέντρο Αναφοράς Θεσσαλονίκης, ο ιερέας της Καρυδιάς Κωνσταντίνος Τσουρέλης.

Παρ’ ότι οι πρώτες εξετάσεις για τυχόν ύπαρξη του ιού Η1Ν1 στις οποίες υπεβλήθη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ήταν αρνητικές, εντούτοις η επανεξέταση του ήταν θετική. Άλλωστε η θετικοποίηση εντός 24 ωρών αρνητικών αρχικά δειγμάτων, είναι κάτι που συμβαίνει.

Γι ’αυτό και δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί νεκροτομή, καθώς πρόκειται για νεκροτομή υψηλού κινδύνου, που πρέπει να γίνει σε ειδικούς θαλάμους, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας είχε επιστρέψει αρχές Φεβρουαρίου άρρωστος από πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Πρίγκηπο.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments