ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 27 Ιουνίου 2013
  • Views156

«Περιμένουμε αυτό να γίνει σεβαστό απ’ όλους» είπε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ…

Σε σύσκεψη κάλεσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου υπογράμμιζαν μετα τη σύσκεψη ότι “η προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε, δεν είναι κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος που χρειάζεται την καλύτερη συνεργασία όλων”.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τους υπουργούς να μην αιφνιδιάζουν και, όπως είπε, «περιμένουμε αυτό να γίνει σεβαστό απ’ όλους».

Υπογράμμισε, δε, πως “θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση, για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας και οι θυσίες των πολιτών”.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό έχει προκαλέσει σε στελέχη της Ιπποκράτους η απόφαση που φέρεται να έχει πάρει η Αριστερή Πρωτοβουλία υπό τον κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του κ. Βενιζέλου να συμμετέχει το κόμμα σε κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη.

Η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας αναμένεται εντολές της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως η πτέρυγα Παναγιωτακόπουλου εκφράζεται με 15 μέλη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, τα οποία φέρονται έτοιμα να αποχωρήσουν, μαζί με τον κ. Παναγιωτακόπουλο.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments