ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 22 Ιουλίου 2012
  • Views167

Αρνητική θέση στην έξοδο του Σταύρου Ψωμιάδη, γιου του Μάκη Ψωμιάδη, έλαβε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Δημήτρης Ζημιανίτης με την εισήγηση στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα κρίνει την αίτηση του κατηγορούμενου νεαρού για άρση της κράτησης του.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης, που κρατείται στην ίδια φυλακή με τον πατέρα του, απολογήθηκε πριν λίγες ημέρες στην 6η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που φέρεται να προέρχεται από υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ και φοροδιαφυγή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πολυσέλιδη πρότασή του αναφέρεται σε «μεγάλη αταξία» που ανεδείχθη από τον, ανολοκλήρωτο προς το παρόν, έλεγχο στα φορολογικά στοιχεία του Σταύρου Ψωμιάδη, καθώς και σε απόκρυψη καθαρών εισοδημάτων περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Σταύρος Ψωμιάδης πρέπει να παραμείνει στη φυλακή προκειμένου να εξασφαλιστεί η δυνατότητα στις αρχές να συγκεντρώσουν χωρίς προσκόμματα τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία, που αναμένεται να αποτυπώσουν επακριβώς την έκταση και τη βαρύτητα της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Πηγή: ΑΠΕ

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments