ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 29 Ιανουαρίου 2013
  • Views142
 Yλοποιείται ο σχηματισμός του νέου πολιτικού φορέα, από την ομάδα των βουλευτών που προσφάτως αποχώρησε από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, καταθέτοντας το πρωί της Τρίτης τα απαραίτητα χαρτιά για τη δημιουργία του στο Πρωτοδικείο.
Aυτός ο νέος πολιτικός σχηματισμός θα ανήκει στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και θα αποτελεί το “αδελφό” κόμμα στην Ελλάδα του FDP, δηλαδή των Γερμανών Φιλελεύθερων Δημοκρατών του 40χρονου Φίλιπ Ρέσλερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο δύο πολιτικοί θα υπογράψουν το καταστατικό, ο πρώην γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ., Μιχάλης Γιαννάκης και ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να πολιτευτεί.
Επιπλέον την υπογραφή τους προτίθενται να βάλουν 21 προσωπικότητες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους (ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό, αγροτικό, αθλητικό κλπ.) Το όνομα του κόμματος ακόμα δεν γνωστοποιείται, όπως επίσης άγνωστος είναι και ο αρχηγός, του οποίου η εκλογή, ή η επιλογή, θα ακολουθήσει μετά την ίδρυσή του.
Μόνο που μαζί με το κόμμα γεννιέται κι ένα πρόβλημα (το οποίο μας βάζει σε περίεργες σκέψεις…), καθώς ο Ρέσλερ είναι γνωστός ανθέλληνας, αλλά και στρατηγικός πολιτικός σύμμαχος της μαντάμ Μέρκελ, καθώς τα δύο αυτά κόμματα (του FDP και της Γερμανίδας Καγκελάριου) είναι που (συγ)κυβερνούν στην Γερμανία και στην ΕΕ!!! Η είδηση λοιπόν που αποτελεί και αποκλειστική μας πληροφορία είναι ότι, ο Ρέσλερ δια μέσω Άνγκελας (και Αντώνη…;;;) φρόντισε να βρει δυνατό Γερμανό χρηματοδότη για τους νέους Φιλελεύθερους Δημοκράτες (Ελλάδας)…
Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments