ΥΓΕΙΑ — 12 Μαρτίου 2013
  • Views157
Είχες φανταστεί ποτέ ότι η τεχνολογία των υπερήχων που χρόνια χρησιμοποιείται στην ιατρική διάγνωση, θα μπορούσε να σβήσει ρυτίδες και χαλάρωση από το δέρμα μας; Η νέα τεχνική αναίμακτου lifting χρησιμοποιεί εστιασμένους υπέρηχους και ραδιοκύματα!
H χαλάρωση του δέρματος προσώπου και λαιμού και η απώλεια της ελαστικότητάς του αποτελεί ένα δύσκολο αισθητικό πρόβλημα που πάντοτε απασχολούσε γυναίκες και άνδρες. Μέχρι πρόσφατα το χειρουργικό lifting αποτελούσε τον μόνο τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωσης και των λεπτών γραμμών. Η ανάγκη για μια μη επεμβατική θεραπεία μας οδήγησε στη χρήση laser με καλά, αλλά περιορισμένης διάρκειας αποτελέσματα.

Ραδιοκύματα και ηχητικά κύματα

Τα ραδιοκύματα (RF) σε συνδυασμό με ηχητικά κύματα (ultrasound therapy) αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο και νέο έχει να προσφέρει σήμερα η κοσμητική δερματολογία.Γυναίκες και άνδρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα στην όψη τους μέσω της τεχνολογίας νέας γενιάς εστιασμένων υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων.

H τεχνολογία Ultrasound – RF είναι η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για αντιμετώπιση της χαλάρωσης, λείανση ρυτίδων, παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Αποτελεί το μυστικό ομορφιάς πολλών επωνύμων και star του Hollywood!

Η γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται κυρίως από την απώλεια ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ουσίες απαραίτητες για τη σφριγηλότητα του. Ωστόσο, σημαντικά συμβάλλουν το κάπνισμα, η διατροφή, η ηλιακή ακτινοβολία και η κληρονομικότητα. Όσο μειώνονται ποιοτικά και ποσοτικά αυτές οι δομικές ουσίες της επιδερμίδας, επηρεάζεται άμεσα η νεανική όψη του προσώπου με πρώτα σημάδια γήρανσης τα μάτια και τον λαιμό. Λεπτές ρυτίδες και μαύροι κύκλοι εμφανίζονται κάτω από τα μάτια και χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου (οβάλ) και του λαιμού.

Τι πρέπει να ξέρεις για το συνδυασμό Ultrasound – RF

  • Με τη συνδυασμένη δράση Ultrasound-RF η ενέργεια των ραδιοκυμάτων και ηχητικών κυμάτων εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας,διεγείροντας τους ινοβλάστες που παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.
  • Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς παρενέργειες μέθοδοπου επιτρέπει την άμεση επάνοδο στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
  • Απαιτούνται συνήθως 6 – 7 συνεδρίες, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί άριστα να συνδυαστεί με fractional laser ανάπλασης, καθώς και με ενέσιμες θεραπείες όπως botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, και αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP.
  • Οι λεπτές ρυτίδες σβήνουν, η όψη των κουρασμένων ματιών και των μαύρων κύκλων δίνουν τη θέση τους σε ένα νεανικότερο βλέμμα και πετυχαίνουμε ένα φυσικό lifting του λαιμού και του οβάλ του προσώπου.

Δεν την αποκαλούν τυχαία lifting χωρίς νυστέρι, καθώς τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία και διαρκούν περισσότερο από κάθε άλλη θεραπεία!

Print Friendly

Share

About Author

ΕΛΕΝΗ

(0) Readers Comments