ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 04 Δεκεμβρίου 2012
  • Views559

Δεν έμεινε για πολύ χρόνο κενή η θέση του προπονητή του ΑΟ Καβάλας, καθώς μια μέρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Βασιλακάκη, επισκέφτηκε το βοηθητικό γήπεδο του “Ανθή Καραγιάννη” ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει (για περίπου μισή ώρα) την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, να γνωρίσει τους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας και να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τσαλίκη. Λίγη ώρα μετά την επίσκεψη στο βοηθητικό γήπεδο του “Ανθή Καραγιάννη”, μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος είχε μια πρώτη συνεργασία με το τεχνικό team της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στο παρελθόν, έχει καθήσει στον πάγκο της SKODA Ξάνθης, ενώ στην συνέχεια μετέβη στην Κύπρο, όπου και προπόνησε, κατά σειρά, την Ομόνοια και τον Εθνικό Άχνας. Η τελευταία ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ήταν ο Θερμαϊκός. Ως παίκτης αγωνίστηκε στον Άρη, τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, τον Κιλκισιακό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Εργοτέλη, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Θερμαϊκό

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλας

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΝEA ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νικόλαου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας,βοηθός του, θα είναι ο προπονητής Γεώργιος Μαραντάς. Γυμναστής παραμένει ο Ιωάννης Γκιόκας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Ευάγγελος Καρασάββας. Τέλος ανακοινώνει ότι ο Νικόλαος Αμανατίδης αναλαμβάνει χρέη Ειδικού Συνεργάτη.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments