ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Ιουλίου 2012
  • Views2559

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=HU1uFg5dDqI[/tube]

Μετά και την αποστρατεία του τέως αστυνομικού διευθυντή Καβάλας Αντώνιου Μαλελίδη, την θέση του ανέλαβε και επίσημα ο μέχρι πρότινος αστυνομικός υποδιευθυντής Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδης, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα και διοικητής του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. Η τοποθέτηση του κ. Κοσκερίδη στην θέση του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας ήταν, βέβαια, αναμενόμενη με βάση και τα αποτελέσματα των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο τα πάντα οριστικοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Στην θέση που μέχρι και το Σάββατο κατείχε ο κ. Κοσκερίδης τοποθετήθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας Γεώργιος Γκράνας. Το κενό του κ. Γκράνα αναμένεται να καλύψει ένας νέος αστυνόμος, ο οποίος αναμένεται να μετατεθεί στην υπηρεσία της πόλης μας τις επόμενες ημέρες. Μαζί, πάντως, με τον προς τοποθέτηση στην διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας αξιωματικό, αναμένεται να μετατεθεί και άλλος ένας αστυνόμος, με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης αξιωματικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Σε δηλώσεις του στο ENA CHANNEL ο κ. Κοσκερίδης έθεσε τους πρώτους του στόχους ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας. Ο κ. Κοσκερίδης δεσμεύτηκε ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για την εκπλήρωση της αποστολής που του ανατέθηκε, με προτεραιότητα την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αρχές του τόπου, τα ΜΜΕ και οι πολίτες θα συνεργαστούν αρμονικά με τους αστυνομικούς. Κατόπιν, έθεσε ως βασική του προτεραιότητα την πάταξη των ναρκωτικών και τα επεισόδια κλοπών και διαρρήξεων, αλλά και την πάταξη του παρεμπορίου.

Συγχαρητήρια  επιστολή του  Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας, Αβραάμ Κοσκερίδη

Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή, κατά τις πρόσφατες κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας που στόχο έχει το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και την ασφάλεια των πολιτών.

Δεχθείτε και πάλι τις ευχές μου για επιτυχίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Καβάλας

Αρχέλαος  Γρανάς

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments