ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 06 Φεβρουαρίου 2013
  • Views360

Ο βοηθός του Παπακωνσταντίνου «άνοιξε» διαφορετικό cd από εκείνο που παρέλαβε τη δεύτερη φορά ο απεσταλμένος του υπ. Οικονομικών

Κατά την αποψινή εξέταση του βοηθού του κ. Παπακωνσταντίνου, κ. Αγγελόπουλου (που είναι ο πρώτος άνθρωπος που φέρεται να είδε το περιεχόμενο του πρώτου cd με τη λίστα Λαγκάρντ), προέκυψαν νέα πολύ σημαντικά στοιχεία, που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, κατόπιν στοχευμένων ερωτήσεων του Ηλία Κασιδιάρη, προέκυψε ότι ο κ. Αγγελόπουλος έλαβε στα χέρια του ένα cd με διαφορετικό περιεχόμενο σε σχέση με αυτό που παρέλαβε τη δεύτερη φορά από τους Γάλλους ο επίσημος απεσταλμένος του ΥΠ.ΟΙΚ. κ. Φλωράτος.

Οι Γάλλοι όμως βεβαιώνουν πως τα δύο cd είναι πανομοιότυπα. Η υπόθεση έτσι παίρνει νέα τροπή. Ο κ. Κασιδιάρης αιτήθηκε το άμεσο άνοιγμα του cd που βρίσκεται στη βουλή, για να δει η Προανακριτική Επιτροπή τα αρχεία που περιέχει, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Η ώρα ήταν περασμένη και αρκετοί βουλευτές, μέλη της επιτροπής είχαν αποχωρήσει. Το cd αναμένεται να ανοίξει το πρωί της Τετάρτης παρουσία αστυνομικών της Δ.Ε.Ε.

Print Friendly

Share

About Author

Νίκος

(0) Readers Comments