ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Ιανουαρίου 2013
  • Views181

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=JJ_LU7tWS7c[/tube]

Μία ακόμα κόντρα εκτυλίχτηκε χτες μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση της Νέας Δημοκρατίας να διανείμει στα μέσα ενημέρωσης βίντεο με ομιλία του βουλευτή Καστοριάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στο οποίο – όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου- «στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα».

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών ο ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος για τη χρονδροϊδή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, προσπάθεια διασύνδεσή του με την τρομοκρατική ενέργεια στο Mall. Ωστόσο, το βίντεο με την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ολόκληρο.
Πρόκειται δηλαδή για απόσπασμα που μοντάρισε η Νέα Δημοκρατία.

Δεν έγινε συρραφή στο βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και τόνισε ότι και από το σύνολο της τοποθέτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει «δικαιολόγηση της βίας» και «κατανόηση της οπλοχρησίας».
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε: «Όλη η ομιλία (σ.σ. του Β. Διαμαντόπουλου) ήταν 50 λεπτά. Δώσαμε μόνο αποσπάσματα, δεν κάναμε συρραφή. Αλλά και στην πλήρη εκδοχή είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει δικαιολόγηση της βίας και κατανόηση της οπλοχρησίας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments