ΚΟΣΜΟΣ — 31 Ιανουαρίου 2013
  • Views259

Ο φάκελος του θανάτου της 46χρονης Δ.Α. που βρέθηκε νεκρή από περιπατητή στο Δεξιό Λιμενοβραχίονα Μυτιλήνης σε ημίγυμνη κατάσταση – φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και τα καλτσάκια της – δεν έκλεισε ακόμα και μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε και την τεκμηρίωση των αιτίων που έχασε τη ζωή της και που οφειλόταν σε πνιγμό.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν ανοιχτή την υπόθεση δεδομένου ότι έχουν ακόμα εύλογα ερωτηματικά και απορίες.

Και αυτές δεν εστιάζονται κυρίως στο γεγονός ότι είχε κάποια χτυπήματα στο σώμα της τα οποία προήλθαν μάλλον από τα βράχια επάνω στα οποία συρόταν το άψυχο σώμα της αλλά κυρίως σε άλλα στοιχεία.

Δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση γιατί δεν φορούσε όλα τα ρούχα της τα οποία βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα της και φορούσε μόνο το στηθόδεσμο και τα καλτσάκια της.

Δεν αποκλείουν ακόμα και την περίπτωση του βιασμού της άτυχης γυναίκας από κάποιον ο οποίος στη συνέχεια να την έσπρωξε στη θάλασσα.

Για το λόγο αυτό στάλθηκε στα εργαστήρια των Αθηνών γενετικό υλικό για να γίνει τοξικολογική εξέταση και του DNA για να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένεται να βγουν σε τρεις περίπου εβδομάδες.

Ένα άλλο σενάριο που έχει κάποιες πιθανότητες είναι να πρόκειται για ατύχημα και η γυναίκα να έπεσε στη θάλασσα χωρίς να έχει πρόθεση αυτοκτονίας.

Πηγή: nocomments.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments