ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 20 Φεβρουαρίου 2013
  • Views195

Αγωγής κατά της εφημερίδας Έθνος κατέθεσε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για συκοφαντικό δημοσίευμα, που εμφανίζει τον κ. Μιχαλολιάκο ως «ιδιοκτήτη ροζ ξενοδοχείου», το οποίο κατάσχεται από την εφορία.

Η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

«Φαίνεται πως το καθεστώς έχει λυσάξει με τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και μεταχειρίζεται τα πιο καταφανή ψέματα για να μας δυσφημίσει στον ελληνικό λαό. Ανάλογο δημοσίευμα είχαμε την ίδια ημέρα και στον «Ελεύθερο Τύπο», κατά του οποίου θα κατατεθεί αγωγή εντός των επομένων ημερών.

Σημαντικές λεπτομέρειες: Το «Έθνος», που ξεκίνησε την εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εκδίδεται από την Πήγασος Εκδοτική Α.Ε, της οποίας πρόεδρος και εκδότης είναι ο Γεώργιος Μπόμπολας. Ο «Ελεύθερος Τύπος» εκδίδεται από τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα.

Ο Μπόμπολας είναι ταυτόχρονα μεγαλομέτοχος στο Mega, το οποίο τους τελευταίους 6 μήνες και μετά το 7% των εκλογών δεν κάλεσε ούτε μία φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε πολιτική του εκπομπή».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments