ΚΑΒΑΛΑ — 28 Ιουνίου 2012
  • Views230

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=4WXFUdMe8Xk[/tube]

Σύσκεψη φορέων για το επιδεινόμενο πρόβλημα της αύξησης των αδέσποτων στη πόλη της Καβάλας έγινε σήμερα το πρωί υπό τον αντιπεριφερειαρχή Αρχέλαο Γρανά. Όλοι συμφωνήσαν πως ο δήμος πρέπει να πάρει νέες πρωτοβουλίες ώστε τουλάχιστον να εξασφαλιστεί η περισυλλογή, η φιλοξενία σε διαδημοτικό κυνοκομείο, ο εμβολιασμός και η στείρωση των αδέσποτων της πόλης και εν συνεχεία η τοποθέτηση σε βάθος χρόνου μικροτσίπ.

Το παρόν στην σύσκεψη αυτή έδωσαν οι Διευθύνσεις Κτηνιατρικής και Υγιεινής της ΠΕ Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Τάσος Χατζηαναστασίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και το Φιλοζωϊκό Σωματείο Αίσωπος (με τον πρόεδρό του Κώστα Γιτίσογλου).

Το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, όπως επεσήμαναν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην σύσκεψη αυτή, τόσο για λόγους αισθητικής της πόλης (εν όψει της τουριστικής περιόδου) όσο κυρίως για λόγους υγιεινής και ασφάλειας για τους πολίτες. Αυτό που επισημάνθηκε από τον κ. Γιτίσογλου είναι ότι μόνο ο δήμος Καβάλας εκπροσωπήθηκε στην σύσκεψη αυτή, την ώρα που το πρόβλημα αφορά όλους τους δήμους, ενώ ο κ. Χατζηαναστασίου έδωσε έμφαση στο ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν τα άτομα που θα κάνουν τις περισυλλογές και την καταγραφή των αδέσποτων ζώων.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments