ΚΟΣΜΟΣ — 16 Απριλίου 2013
  • Views191

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στην Αγγλία, καθως μια 23χρονη μητέρα τριών παιδιών έδωσε τέλος τόσο στη ζωή της όσο και στη ζωή των παιδιών της. Η Φιόνα Άντερσον, όπως ονομαζόταν,  ανέβασε ένα μήνυμα στο facebook λέγοντας πως ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της τους είχε εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα. Στον ίδιο διαδικτυακό τόπο, μάλιστα, δημοσίευσε  φωτογραφίες  των τριών παιδιών της γράφοντας χαρακτηριστικα: «Η μαμά θα  σας αγαπά για πάντα και δεν θα σας αφήσει ποτέ».

 Η νεαρή μητέρα ανέβηκε σε ένα κτήριο και έπεσε από ύψος 40 μέτρων στο κενό, ενώ το πτώμα της βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές σε χώρο στάθμευσης. Τα άψυχα κορμιά των τριών παιδιών  εντοπίστηκαν στο σπίτι τους, μισό χιλιόμετρο από τον τόπο αυτοκτονίας της μητέρας. Ο πατέρας των αδικοχαμένων αγγελουδιών, μόλις ενημερώθηκε για το δραματικό συμβάν, ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ τα πρώτα λόγια που βγήκαν από το στόμα του ήταν τα εξής: «Μόλις έχασα ολόκληρη την οικογένειά μου, πώς μπορεί να νιώθει κάποιος γι’ αυτό;».

Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ ο ερευνητής της αστυνομίας που χειρίζεται την υπόθεση, την χαρακτηρίζει ως μια «μεγάλη τραγωδία». Μάλιστα δήλωσε ότι «η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθεί μια σαφής εξήγηση». Όσον αφορά στο χαμό των παιδιών, χαρακτήρισε το θάνατό τους ως «ύποπτο».

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον πολίτη για το πτώμα της γυναίκας, όμως όταν κατέφθασε η άμεση δράση ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας μιλούν για κείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ τους προκαλεί εντύπωση μια τέτοια πράξη. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η 23χρονη μητέρα κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της, το οποίο με βάση τα λεγόμενα της ήταν του ίδιου  πατέρα.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments