ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Views122

Εξοργισμένα είναι τα μέλη της Χρυσής Αυγής, εναντίον της εφημερίδας των συντακτών και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλουν ότι επεξεργασμένες φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν για ως απόδειξη για «εισβολή τους» στο  Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης,

Το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει πως με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία είχε υποστεί άθλια επεξεργασία, «τα συστημικά ΜΜΕ οργάνωσαν μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής».

Υποστηρίζεται πως έκοψαν και έραψαν μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος στην Κρήτη, στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όπου η ομάδα περιφρούρησης βγαίνει από το ξενοδοχείο καθώς στο σημείο πλησιάζει ομάδα αναρχικών, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια γράφεται πως τους Κρητικούς – μέλη της, τους πήρε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και τους «μετέφερε» στο εσωτερικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.
Ωστόσο αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ανέφερε ότι πρόκειται για μοντάζ.

Το ουσιαστικό πρόβλημα ξεκινά από εδώ:

«Το ίδιο βράδυ όμως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας – που είχε υποστεί κακής ποιότητας φωτομοντάζ – για να πείσει το κοινό ότι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο». Σαν να μην φτάνει αυτό η Χρυσή Αυγή σημειώνει πως ο συγκεκριμένος σταθμός είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και είχε ενημερωθεί πως:

«ουδέποτε εισέβαλαν Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο. Στελέχη μας πραγματοποίησαν επίσκεψη και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με την διευθύντρια, στα πλαίσια της δράσης ενός νομίμου και εκλεγμένου πολιτικού κόμματος».

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει άμεσα αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, τονίζεται στη συνέχεια.

kanoniki-200x140montarismeni-200x140

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments