ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 02 Οκτωβρίου 2012
  • Views697

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=YHOc3RdveCE[/tube]

Ο Θοδωρής Γκόνης είναι, από χτες, και επίσημα (για τα επόμενα 2,5 χρόνια) ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καβάλας, καθώς στις εκλογές που ακολούθησαν την σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου και τις προφορικές συνεντεύξεις, επικράτησε του κ. Τσολακίδη.

Μέχρι, όμως, να εκλεγεί ο κ. Γκόνης, υπήρξε έντονο παρασκήνιο, καθώς ο Χρήστος Ευθυμίου προτίμησε να μην λάβει μέρος στις εκλογές (όπως είχε ενημερώσει σχετικά), κάτι που γνωστοποίησε με σχετική επιστολή, στην οποία στοχοποίησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ανέστη Δημητριάδη, καθώς έκανε λόγο για «κάλπικα πέναλτι» (αναφερόμενο στην παράταση που δόθηκε για την υποβολή υποψηφιοτήτων). Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή δεν αναγνώστηκε ποτέ, μετά από επιθυμία του κ. Δημητριάδη.

Μετά την διαδικασία των συνεντεύξεων, οι επικρατέστεροι υποψήφιοι ήταν οι κ. Γκόνης και Τσολακίδης, οι οποίοι και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση των μελών του Δ.Σ. για την διαδικασία της ανοιχτής ψηφοφορίας. Τον κ. Τσολακίδη επέλεξαν οι Ηλίας Κουμουλίδης, Θεοδώρα Βαβαλέσκου, Μαρίνα Φιλιππίδου και Στέλλα Φουρναράκη.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments