ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 15 Ιανουαρίου 2013
  • Views186

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=uTbsV1p5tOI[/tube]

Με πλατιά χαμόγελα και δεσμεύσεις για την συνέχιση του έργου που παράχθηκε από την αντιπεριφέρεια τουρισμού πολιτισμού έγινε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Κώστα Παπακοσμά, στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΑΕΝΑΚ Γιώργο Γερομάρκο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά αλλά και του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Αργύρη Πατακάκη.

Της παράδοσης καθηκόντων προηγήθηκε ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων της αντιπεριφέρειας για την συνεχή συνεργασία με τους φορείς του πολιτισμού και τουρισμού, τον εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και την εξωστρέφεια που επέδειξε σε αυτό το διάστημα η περιοχή μας ώστε να επιτύχει τον βασικό της στόχο, την αύξηση των αφίξεων τουριστών στην περιοχή μας κυρίως από τις χώρες των Βαλκανίων.

Από τη πλευρά του ο κ. Γερομάρκος αρκέστηκε να σχολιάσει πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να προωθήσει τον τουρισμό που μαζί του θα φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments