ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 27 Ιουνίου 2013
  • Views167

Με υπόμνημα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καταθέτει την Πέμπτη ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τη λίστα Λαγκάρντ στην Προανακριτική Επιτροπή.

Με την εξέταση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αναμένεται, σύμφωνα με την Ημερησία, να κλείσει ο κύκλος της πολύμηνης κοινοβουλευτικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολούθως η Προανακριτική πρέπει να καταθέσει το πόρισμά της για ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο πρώην υπουργός που ελέγχεται για την αφαίρεση τριών αρχείων με λογαριασμούς συγγενών του από τη λίστα, αλλά και για τη μη αξιοποίηση του περιεχομένου της, έχει κληθεί από την Προανακριτική για την 27η Ιουνίου μετά και την κατάθεση του πορίσματος του ΣΔΟΕ που καταγράφει φοροδιαφυγή για τους συγγενείς του πρώην υπουργού, την οποία ωστόσο οι ίδιοι αρνούνται.

Ήδη, η προανακριτική επιτροπή έχει θέσει καταληκτική ημερομηνία για ολοκλήρωση των εργασιών της την 4η Ιουλίου, με στόχο να τηρηθεί η προθεσμία και να περάσει η υπόθεση στο επόμενο στάδιο με ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης από την Ολομέλεια της Βουλής μετά την κατάθεση και του σχετικού πορίσματος από την Προανακριτική.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments