ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 04 Δεκεμβρίου 2012
  • Views194

του Παύλου Λεμοντζή

“Ακριβό” πρόγραμμα με είκοσι πέντε χιλιάρικα. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος ξέρει να διαχειρίζεται χρήματα, έχει εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, η θητεία του στο τιμόνι μεγάλων θεατρικών οργανισμών έβγαλε καρπούς και στην Καβάλα και σήμερα το πρωί στη συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ , φάνηκε πόσο καλά σχεδίασε το πρόγραμμα της περιόδου 2012.Και είμαστε μόνο στην αρχή.

Άμα στηθείς σε ένα κανάλι του ηλεκτρονικού τύπου, άμα ανοίξεις μια εφημερίδα, θα δεις πολλά ονόματα δημοσιογράφων, μαζί και το δικό μου, να υπογράφουν ειδήσεις και σχόλια γύρω από την άσχημη πλευρά της χώρας και της πόλης. Υπογραμμίζουμε, ως οφείλουμε, το ζοφερό μας μέλλον, θυμίζουμε ότι η κατάσταση πηγαίνει προς το χειρότερο, προβάλλονται από κάθε μέσο η απόγνωση με κάθε τρόπο, οι αυτοκτονίες πρωτοσέλιδα, τα τεράστια προβλήματα σε κάθε τομέα, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ο βρόγχος, η άδεια τσέπη, το βάσανο και η κατήφεια, ο καθημερινός σύντροφος. Ο πολίτης περιμένει τι;

Επειδή η μιζέρια και το σαράκι τρώγει τα χαμόγελα, η τέχνη είναι ένα αντίδοτο στην κατάθλιψη. Άρα, φέρνουμε μπροστά αισιοδοξία, θετικά και όμορφα νέα και ορίστε ένα πλούσιο πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ μας για εύκολες “αποδράσεις”, μη σας πω για ψυχοθεραπεία. Αξίζει τον κόπο να το κρατήσετε. Θα βρείτε σίγουρα την παράσταση-εκδήλωση που σας εκφράζει και να’στε σίγουροι ότι αυτός ο χειμώνας δεν θα είναι τόσο “βαρύς”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Print Friendly

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

Σεπτέμβριος 28, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments