ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 09 Φεβρουαρίου 2013
  • Views133

Στη δημιουργία νέων μπλόκων και ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων προχωρούν οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως απάντηση στις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Πιο συγκεκριμένα οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα ενισχύουν ολοένα και περισσότερο το μπλόκο που έχει στηθεί στο τμήμα της εθνικής οδού Καβάλας -Δράμας στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, ενώ παρατεταγμένα συνεχίζουν να έχουν τα τρακτέρ τους στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε και ένα νέο μπλόκο από πατατοπαραγωγούς Δράμας στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι.

Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες και στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.

Την Κυριακή αντιπροσωπεία των αγροτών, θα μεταβεί στον κόμβο της Νίκαιας, όπου πρόκειται να γίνει πανελλαδική συγκέντρωσή τους, με στόχο να αποφασιστεί από κοινού το τι μέλλει γενέσθαι.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας με 15 θέματα στην ημερήσια του διάταξη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

Η ΦΕΞ στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων οργανώνει για το επόμενους μήνες σεμινάριο δημιουργικής γραφής με τον Κωνσταντίνο Παππά.Πρόκειται για μία σειρά 8 με 10 συναντήσεων διάρκειας 2,5-3 ωρών τη φορά. Δεν είναι ένα θεωρητικό σεμινάριο προσέγγισης στις αρχές της δημιουργικής γραφής. Είναι περισσότερο ένα εργαστήρι όπου ο κάθε συμμετέχοντας μυείται στα μυστικά της γραφής μέσα από δημιουργικές, πρακτικές ασκήσεις τόσο κατά τη διάρκεια των συναντήσεων όσο και στο σπίτι. Λόγω περιορισμένης χρονικής διάρκειας, θα ασχοληθούμε κυρίως με το διήγημα.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments