SEX — 05 Ιουνίου 2013
  • Views363

Τι γίνεται όταν ο φίλος σου ζητάει πράγματα στο σεξ που εσύ δεν θέλεις να δώσεις;

 

Είχα μια θεία που δεν έκανε στοματικό σεξ. Ποτέ. Δεν ήταν καμιά συντηρητική, αντίθετα ήταν σέξι, μοντέρνα και ανοιχτόμυαλη. Τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα, αφού μιλούσε ανοιχτά για το σεξ με την ανιψιά της. Στα νιάτα της έμοιαζε στη Σοφία Λόρεν· όταν την παντρεύτηκε ο θείος μου, όλοι τον ζήλευαν για το θηλυκό που είχε δίπλα του και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε παράπονα στο κρεβάτι. Εκείνη μου το είπε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, όταν μου αποκάλυψε και ότι ο άντρας της την απατούσε. Το κουβεντιάσαμε, αλλά τίποτα. Με το που ξεκινούσε να κάνει στοματικό σεξ, την έπιανε αηδία.

Δεν είναι ότι δεν την καταλάβαινα. Πράγματα που φαίνονται πολύ απλά κι ευχάριστα σε πολλούς ανθρώπους, για κάποιους είναι αηδιαστικά. Όπως, ας πούμε, για μένα είναι αηδιαστική η φέτα και δεν μπορώ να διανοηθώ πώς την τρώνε με τόση ευχαρίστηση οι υπόλοιποι. Φυσικά, η φέτα δεν μπορεί να πληγωθεί γι’ αυτό. O θείος μου όμως ήταν ένας άντρας με συναισθήματα και ανασφάλειες. Κι έτσι, μπήκαν στη ζωή του ζευγαριού κι οι άλλες γυναίκες. Τι διάολο, να μην ένιωθε ποτέ πώς είναι το στοματικό σεξ;

Μεγάλοι εν δράσει

 

Η περίπτωση με απασχόλησε σοβαρά. Βρήκα σε ένα sex shop σιρόπια με γεύση φρούτων για στοματικό σεξ και της τα πήγα δώρο. O υπάλληλος μάλιστα μου είπε ότι οι εταιρείες τα είχαν πρωτοβγάλει για γυναίκες προηγούμενης γενιάς, που δεν τους άρεσε το σπορ. Άρα υπήρχαν κι άλλες σαν τη θεία μου. Το σιρόπι βοήθησε κάπως την κατάσταση. Η θεία μου με τον καιρό, προκειμένου να σώσει το γάμο της, το έκανε επιμελώς – με βαριά καρδιά στην αρχή,  ως συνήθεια αργότερα. Ένιωσα ότι είχα συμβάλει λίγο στη σεξουαλική απελευθέρωσή της.

 

Αυτά τα ζητήματα όμως δεν είναι μόνο θέμα ταμπού, είναι και θέμα γούστου.

 

Ακόμη κι εγώ, γυναίκα άλλης γενιάς, απελευθερωμένης υποτίθεται, δεν τα κάνω όλα στο κρεβάτι. Το πρωκτικό, ας πούμε.

 

What’s up, doc?

 

Για μένα το πρωκτικό σεξ ήταν ανέκαθεν κάτι που θα τύχαινε μία δύο φορές το χρόνο, όταν ήμουν πολύ ερεθισμένη, κάτι που θα με έβγαζε από τη ρουτίνα. Δεν είχα φανταστεί ότι για κάποιους το πρωκτικό είναι το καθημερινό σεξ. Μέχρι που γνώρισα τον Δημήτρη.

 

Δεν μου το ζήτησε από την αρχή, αλλά μετά από ένα μήνα. Και, εντάξει, το έκανα εκείνο το βράδυ – υπέθεσα ότι είχε έρθει εκείνη η μία φορά μέσα στο χρόνο. Αλλά ο Δημήτρης μου το ζήτησε και την επόμενη και τη μεθεπόμενη. «Θα σε απατήσω» μου πέταξε γι’ αστείο ένα πρωί. «Γιατί, τι έκανα;» τον ρώτησα αθώα. «Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνεις», είπε, «αλλά τι δεν κάνεις». «Oρίστε», σκέφτηκα, «θα έχω τη μοίρα της θείας μου. Ο φίλος μου θα αρχίσει να ψάχνεται αλλού, σε εκείνες που τους αρέσει επίσης το πρωκτικό σεξ». To πήρα απόφαση: ή θα ξεκινούσα να το κάνω ή θα τον άφηνα. Αγόρασα λιπαντικές κρέμες, ήπια  μερικά ποτά παραπάνω για να χαλαρώσω, φιληθήκαμε με πάθος, όλα καλά, μέχρι που πήγε να μπει στη λιγότερο χαρτογραφημένη περιοχή του σώματός μου. «Σταμάτα, θα σε σκοτώσω αν δεν σταματήσεις, σου τ’ ορκίζομαι. Γιατί πονάω. Και δεν μου αρέσει η αίσθηση». Θα ζήσω, γιατρέ μου;

 

Όταν κάνουν σεξ δύο άνθρωποι, στο κρεβάτι τους συσκέπτονται ο Φρόιντ, η μητέρα, ο πατέρας κι όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί τους. Αν δεν συμφωνήσουν όλοι αυτοί τι θα γίνει παρακάτω, υπάρχει πρόβλημα. Ποιον να κατηγορήσεις; Εμένα, που δεν μπορούσα να  κάνω αυτό που ήθελε, ή εκείνον, που απαιτούσε από μια γυναίκα να του ικανοποιεί όλα του τα γούστα;

 

Όταν δεν ικανοποιείς τις φαντασιώσεις του συντρόφου σου, κάτι λείπει. Σου κρατάει μούτρα. Σου το «χτυπάει» κάθε τόσο. Σε θεωρεί εγωίστρια. Τι να σε κάνει, αλήθεια; Κι αν στην αρχή τού άρεσε το σεξ που κάνατε, από τη στιγμή που μπαίνει κάτι στο μυαλό του και του γίνεται εμμονή, θα ζει μόνο για να την εκπληρώσει. Τελικά με τον Δημήτρη βρήκα τη λύση της ξυλοκαΐνης. Δεν ζούσα πια χωρίς αυτό το αναισθητικό. Δεν πονούσα πια, κι εφόσον δεν πονούσα, άρχισε σχεδόν να μου αρέσει το πρωκτικό σεξ – τέλος πάντων, σταμάτησα να το βλέπω σαν βασανιστήριο. Αλλά πάλι, κάθε βράδυ; Άσε που φοβόμουν ότι η κατάχρηση του φαρμάκου θα μου άφηνε κουσούρι. Χώρισα με τον Δημήτρη και τα έφτιαξα με τον Νίκο.

 

Όλα για όλα

 

Εκείνος μπορούσε να ζήσει και χωρίς  πρωκτικό σεξ, κι έτσι φάνηκε ότι τα είχαμε βρει σε όλα. Μέχρι εκείνο το  πρωινό του Δεκεμβρίου που του ήρθε η φαεινή ιδέα: «Μωράκι, τι θα έλεγες να κάνουμε τρίο με ένα άλλο κορίτσι; Είναι το απωθημένο μου». Το μυαλό μου πήρε στροφές, εξετάζοντας όλα όσα κρύβονταν πίσω από αυτή την πρόταση (Με είχε βαρεθεί; Ήθελε να με απατήσει και με το τρίο έψαχνε άλλοθι;), και αντί να απαντήσω, τραγούδησα αδιάφορα: «no-drama, no-no-no-no-drama».

 

Oι επόμενοι μήνες ήταν δράμα. O Νίκος έφτασε στο σημείο να μου το ζητά σχεδόν κάθε φορά που κάναμε έρωτα. Ώσπου ήρθε η μέρα που συμφώνησα, γιατί δεν είναι καλό να αφήνεις τον εραστή σου με απωθημένα και να σε κατηγορεί μετά στις επόμενες. Το κορίτσι που μου έφερε ένα βράδυ –«Αυτή είναι» μου είπε λάμποντας λες και είχε ανακαλύψει τη θεωρία της σχετικότητας– ήταν  χορεύτρια. Για να γίνω ακριβής, ήταν η πιο σέξι χορεύτρια που είχα δει ποτέ. Το μυαλό μου πήρε πάλι γρήγορα στροφές, εξετάζοντας όλα τα επακόλουθα που θα έφερνε το να τη δω να κάνει σεξ με το φίλο μου. «Αποκλείεται» είπα τελικά. Χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες. Δεν χωρίσαμε γι’ αυτό, απλώς κάτι είχε σπάσει μεταξύ μας. Σε έναν κοινό μας φίλο, πάντως, εκείνος είπε ότι «δεν ήμουν ανοιχτόμυαλη». Αν σκεφτώ με ανοιχτό μυαλό, στο σεξ μπορούν να γίνουν τα πάντα, αρκεί να το θέλουν κι οι δυο. Αλλά εγώ, ο ένας εκ των δύο, μπορώ να έχω άποψη;

 

Πέρασε πάλι ο καιρός και τα έφτιαξα με έναν τύπο που δεν τρελαινόταν ούτε για το πρωκτικό ούτε για το ομαδικό σεξ, ήθελε απλώς να μιλάμε βρόμικα στο κρεβάτι. Σ’ αυτό τα πήγα καλά (είχα απωθημένα κι έβρισκα ευκαιρία να τα εκτονώσω). Αλλά ύστερα ήθελε να κάνουμε βίαιο σεξ. Και σύντομα άρχισε τις εισαγωγές για τα συγκεχυμένα όρια ηδονής και πόνου. Συσκέφτηκα σοβαρά με τον εαυτό μου πριν ενδώσω. Μπορώ από αθώο κοριτσάκι να μεταμορφωθώ σε θεά του  καράτε; Και, κυρίως, θέλω; Έτσι, χώρισα και με εκείνον. «Τι κάνω μαζί σου;» θύμωσε.

 

«Εγώ θέλω μια γυναίκα που να τα κάνει όλα». Τη Λόλα υποθέτω.

 

Τον άφησα να τη βρει και έφυγα για να βρω ένα άλλο αγόρι, που να μου δώσει το απλό,  γεμάτο πάθος, ρομαντισμό και υποσχέσεις σεξ, αυτό που ήθελα κατά βάθος. Γιατί αν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν στο κρεβάτι, το πιο πιθανό είναι ότι δεν επικοινωνούν έτσι κι αλλιώς. Ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι, με άλλα βιώματα, άλλη ψυχολογία, άλλα απωθημένα και άλλες ανάγκες. Αυτά του είπα και του ευχήθηκα καλή τύχη με τη Λόλα. Σε περίπτωση που τελικά δεν την έβρισκε, του έδωσα ένα μπουκάλι από αυτά τα πανίσχυρα καθαριστικά για το σπίτι – τα μόνα που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Τα ήξερα από τη θεία μου – σε κάτι τέτοια ήταν καλή.

 

Όλα καλά, εκτός από το σεξ

 

Το πιο πιθανό είναι ότι δύο άνθρωποι με εντελώς διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά είναι και δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι γενικά, αξίζει όμως να κάνεις μια προσπάθεια να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητά σου. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που ο φίλος σου θα σου προτείνει κάτι καινούριο, μην το απορρίψεις χωρίς να το σκεφτείς καθόλου. Εκτός, εννοείται, κι αν κάποια απαίτησή του σε φρικάρει πραγματικά.

Print Friendly

Share

About Author

ΕΛΕΝΗ

(0) Readers Comments