ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Ιανουαρίου 2013
  • Views279

Δελτίο Τύπου ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 διεξήχθη σε έντονους μουσικούς…ρυθμούς η αναμέτρηση ΠΑΣΚΕΔΙ-ΑΕΠΙ στο Πρωτοδικείο Έδεσσας.
50 περίπου τοπικοί επιχειρηματίες, στόλισαν τα εξ αμάξης, μετά την Δίκη, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕΠΙ και πρώην Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας κ. Παντελή Γρετζελιά, ο οποίος προφανώς ήρθε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της ΑΕΠΙ, αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν πως ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ εντυπωσιασμού προς κάθε κατεύθυνση της ‘’μεγαλοεισπρακτικής εταιρίας’’. Πολλές φορές η Πρόεδρος του Δικαστηρίου διέκοψε την διαδικασία, λόγω έντονων αποδοκιμασιών του κόσμου, όταν άκουγαν τον κ. Γρετζελιά να προσπαθεί να πείσει το Δικαστήριο, ότι η ΑΕΠΙ επιζητά το καλό των επιχειρήσεων Εστίασης και διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με αυτούς.
Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο ΠΑΣΚΕΔΙ ζητά μείωση του αμοιβολογίου της ΑΕΠΙ για 14 μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα γύρω χωριά της Αριδαίας σε ποσοστό 50-60% λόγω οικονομικής κρίσης.
Μέχρι την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι έχουν περιθώριο ΠΑΣΚΕΔΙ και ΑΕΠΙ να καταθέσουν προτάσεις και να περιμένουν την απόφαση του Πρωτοδικείου Έδεσσας.
Παραθέτουμε και φωτογραφικό υλικό..

dt01Ο κ. Γρετζελιάς αριστερά, ο κ. Τσάμης Δικηγόρος από Θεσσαλονίκη και ο υπάλληλος της ΑΕΠΙ στην Κ. Μακεδονία

dt02

Οι καταστηματάρχες ζητούν σε έντονο ύφος εξηγήσεις από τον κ. Γρετζελιά

dt03

Το βλέμα του κ. Γρετζελιά προς τον Γεν. Γραμματέα του ΠΑΣΚΕΔΙ κ. Καλιώρα Ηλία τα λέει …όλα!!!

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments