ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 01 Ιουλίου 2013
  • Views156

Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ζητεί εκ νέου η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας ότι «θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν».

Η υπουργός μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ, σημείωσε ότι «Δεν έχουμε κάτι νέο για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Ξέρετε είναι ένα από τα θέματα τα οποία από την αρχή το υπουργείο Τουρισμού έχει ζητήσει με κάθε τρόπο, γιατί νομίζουμε ότι θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν».

Η κ. Κεφαλογιάννη απηύθυνε έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουν «το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας» και να υπάρξει «συγκράτηση των τιμών, πολύ καλή παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα».

«Βρισκόμαστε στο μέσον της τουριστικής περιόδου και πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι αυτό το πολύ καλό τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας και τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, για να επαληθευτούν σημαίνει ότι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και όλοι εκείνοι που ερχόμαστε σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας.

«Εμείς ως υπουργείο Τουρισμού θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος της χρονιάς. Γι΄αυτόν τον λόγο ζητάω σε αυτή τη φάση όλοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό τι σημαίνει: συγκράτηση των τιμών, πολύ καλή παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα» σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments