ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 17 Ιουλίου 2013
  • Views250

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχτηκε από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

Στην επιστολή της η  κ. Μακρή κάνει λόγο για χυδαία και πρωτοφανή επίθεση την οποία δέχεται και ζητά από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να «καλέσει συγκεκριμένα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να διευκρινίσουν, εάν εμμένουν στους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που εκτόξευσαν εναντίον της».

Όπως αναφέρει η κ. Μακρή στην επιστολή της «επειδή, η συκοφαντία και το ψεύδος έχουν και τα όρια τους, ενώ η παραπληροφόρηση γίνεται εκ του πονηρού, αιτούμαι σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 4δ και 4ζ όπως καλέσετε τα μέλη του Κοινοβουλίου που προανέφερα να διευκρινίσουν, εάν ακόμη οικειοποιούνται τα λεγόμενα τους. Εάν τα αποδέχονται οφείλουν να αποδείξουν τα λεγόμενα τους με στοιχεία, αλλιώς οφείλουν να ζητήσουν δημοσίως και εγγράφως συγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρησιμοποιήσω όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσει η προσβολή της προσωπικότητας μου και της επαγγελματικής μου πορείας».

Στο κείμενό της η κ. Μακρή κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Φωτεινή Πιπιλή και στον Ιορδάνη Τζαμτζή απο τους οποίους μάλιστα αιτείται να ζητήσουν συγνώμη δημοσίως και εγγράφως.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments