ΔΡΑΜΑ — 17 Μαΐου 2013
  • Views160

“Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, σήμερα  ξεκινήσατε  μία πολύ σημαντική προσπάθεια που μπορεί να   αποτελέσει το εισιτήριο σας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το εφαλτήριο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μέσα σε μία δύσκολη πραγματικότητα και σε μία περίοδο γεμάτη εντάσεις στον χώρο της εκπαίδευσης, θα ήθελα να συστήσω πάνω από όλα νηφαλιότητα.

   Καλή Επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας και εύχομαι από καρδιάς να πραγματοποιήσετε  τα όνειρά σας μέσα  από τις δυνατότητες   που προσφέρει η είσοδος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω της οποίας  σας δίνεται η ευκαιρία ενός μοναδικού  ταξιδιού στον κόσμο της γνώσης και της απόκτησης των  απαραίτητων εφοδίων στα επόμενά σας βήματα στη ζωή. Η συμμετοχή σας και μόνο σε αυτή την διαδικασία   κάνει περήφανους τους γονείς σας,  τους εκπαιδευτικούς σας  και όλους εμάς

   Ωστόσο είναι χρήσιμο να θυμάστε, ότι  η διαδικασία αυτή δεν είναι και η μοναδική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Θα υπάρξουν και επόμενες. Η επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών σας περνά μόνο μέσα από τη δική σας θέληση  και επιμονή. Η  ψυχραιμία  και η  νηφαλιότητα, θα σας οδηγήσει  στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλή σας επιτυχία…».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments