ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 15 Ιουνίου 2013
  • Views406

Αιφνιδίως έφτασαν πριν κάποιες ημέρες οι ελεγκτές της UEFA στην Αθήνα, ούτως ώστε να ελέγξουν τους φακέλους αδειοδότησης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο λόγος είναι ότι υπήρχε αρνητική εισήγηση από τον κ. Δημητρίου, αν και οι δύο ομάδες πήραν άδεια από το Δευτεροβάθμιο Όργανο αδειοδοτήσεων.

Το πόρισμα των ελεγκτών της UEFA για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αρνητικό και ο φάκελός του παραπέμφθηκε σε μία ειδική επιτροπή ακροάσεων της UEFA (Financial Fair Play Panel), προκειμένου να τον μελετήσει πιο αναλυτικά και να καλέσει τους ανθρώπους της ομάδας για περαιτέρω εξηγήσεις.

Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος, θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στη Νιόν, προκειμένου να αναλύσει όλα τα σκέλη του φακέλου και να επιχειρηματολογήσει υπέρ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» είναι στην… παράταση, όσον αφορά την ευρωπαϊκή τους αδειοδότηση και αισιοδοξούν ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού θα πάρει το «πράσινο φως» και θα παίξει η ομάδα στο Europa League.

Από εκεί και πέρα, εάν η UEFA συνταχθεί τελικά με τις εισηγήσεις της ΕΠΟ, υπάρχει και το CAS. Αν όλα κυλήσουν αρνητικά για τον Παναθηναϊκό, το εισιτήριο θα το πάρει η Ξάνθη, αφού από την στάση της UEFA φαίνεται ότι η εισήγηση για τον ΠΑΣ που είναι αρνητική, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments