ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 05 Ιουνίου 2013
  • Views177

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του δίνει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του Κανόε Καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, που νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Πολωνίας.

Ο έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής, βρέθηκε λιπόθυμος στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του κι αμέσως διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις, έκαναν λόγο για αιμάτωμα στο κεφάλι του 37χρονου αθλητή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, αφού το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο και θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις εξετάσεις οι γιατροί έχουν διαγνώσει λευχαιμία, σύμπτωμα τις οποίας ήταν η αδιαθεσίας που ένιωσε ο αθλητής.

Σύμφωνα με μαρτυρία του Προέδρου της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Αντώνη Νικόπουλο, ο κορυφαίος έλληνας αθλητής στο αγώνισμα, είχε αναχωρήσει για την Πολωνία όπου θα συμμετείχε σε αγώνες με πυρετό, δεν κατάφερε να πάρει μέρος, αλλά έμεινε στην πόλη για να παρακολουθήσει τους αγώνες. Ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο δωμάτιό του για να πάρει κάποια πράγματα και δεν επέστρεψε ποτέ, αφού ο προπονητής του τον βρήκε στο δωμάτιο λιπόθυμο.

Ήδη για την Πολωνία με έξοδα της ομοσπονδίας αναχώρησε η σύζυγός του –με την οποία έχει δύο ανήλικα παιδιά- ενώ σε συναγερμό βρίσκεται όλη η ομοσπονδία.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments