ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΞΑΝΘΗ — 28 Δεκεμβρίου 2012
  • Views199

Ήταν θέμα χρόνου και τιμής για τις Αστυνομικές Αρχές της Ξάνθης η έγκαιρη εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου. Η αρχική προσαγωγή του 27χρονου -αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ήταν 35 χρονών- Χρήστου Παπάζογλου από το Μυρωδάτο Ξάνθης οδήγησε στην ομολογία του δράστη και την σύλληψή του από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Αν και ο 27χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση βιασμού (παρόλο που, τελικά, αποφυλακίστηκε) και κατοχής ναρκωτικών, είχε ισχυριστεί ότι ήταν αθώος, εντούτοις ο εντοπισμός των δακτυλικών του αποτυπωμάτων στον χώρο του εγκλήματος οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ως δράστη της φριχτής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=IN_hsAj8uFQ[/tube]
από την εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”

Όπως αποκάλυψε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γεώργιος Γκοδοσίδης στην εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”, ο 27χρονος δράστης ανέφερε στις Αστυνομικές Αρχές Ξάνθης ότι περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του άρεσε!

Στη συνέχεια και με πλήρη συνείδηση των πράξεών του αποφάσισε να κάψει το τραυματισμένο άγρια κορμί της Ζωής για να καλύψει τα ίχνη του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που της είχε αφαιρέσει.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments