ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 07 Νοεμβρίου 2012
  • Views142

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=XFWFAwgISz4&list=UU_E3ROtebnZXH708dOeBgDQ&index=3&feature=plcp[/tube]

 

Κλειστά είναι σε όλη τη χώρα σήμερα τα πρακτορεία προπο με τους πράκτορες να διαμαρτύρονται πρώτα και κύρια για την «ανεκδιήγητη» όπως λένε απόφαση να φορολογούνται τα κέρδη των παικτών στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ με 10% ακόμη και για το ελάχιστο κέρδος των 50 λεπτών. Στην ανακοίνωση του πανελλήνιου οργάνου τους αναφέρεται «Μέχρι πρόσφατα φαινόταν βέβαιο σε όλους τους κύκλους, ότι με τις ατράνταχτες αποδείξεις και τις μελέτες τραπεζών, στελεχών του ΟΠΑΠ και πρακτόρων, που κατέθεσαν με μαθηματικό και αδιάψευστο τρόπο τη τραγική επίπτωση που θα επιφέρει στο νόμιμο και άρα φορολογημένο τζίρο του τζόγου στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θα αντιλαμβανόταν τη ΓΚΑΦΑ που πήγαινε να κάνει.
Δυστυχώς όλοι διαψεύστηκαν και στο Υπουργείο συνεχίζουν να επιμένουν στην επιβολή του 10% επί των κερδών των παικτών χωρίς αφορολόγητο όριο!
Σύμφωνα με όλες τις μελέτες η αρνητική επίπτωση που θα φέρει ΑΜΕΣΑ η εφαρμογή αυτής της φορολογίας στα κέρδη των παικτών, αγγίζει το 20% !!!
Η ολική επίπτωση που θα προκαλέσει εφόσον αηδιάσουν οι παίκτες με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ της φορολόγησης των κερδών των παικτών ακόμη και με 0,50 ευρώ, φαίνεται να ξεπερνά το 30-40%!!!

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments