ΚΟΣΜΟΣ — 03 Αυγούστου 2013
  • Views409

Δείτε βίντεο – Εκείνος λέει πως δεν έχει καμία ανάμνηση – Οι γείτονές του, από την άλλη, υποστηρίζουν πως δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Ένας 45χρονος άνδρας στον Άγιο Δομίνικο σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι της χώρας αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα λιποθύμησε από το πολύ ποτό και όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε πως του είχαν κόψει το πέος!

Ο ίδιος είπε πως δεν έχει καμία ιδέα τι ακριβώς του συνέβη, ωστόσο γείτονές του υποστήριξαν ότι όσο εκείνος βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, με αποτέλεσμα να γίνει ευνούχος στα 45 του χρόνια!

Ο άτυχος άνδρας, εντούτοις, είπε πως όσο και να προσπαθεί δε μπορεί να επαναφέρει καμία απολύτως ανάμνηση από το τραγικό συμβάν. Να σημειωθεί, επίσης, πως ο «ύποπτος» σκύλος δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Και αν νομίζετε πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ένας παράλυτος άνδρας στο Αρκάνσας, όταν ξύπνησε ανακάλυψε πως ο σκύλος του είχε φάει έναν από τους όρχεις του!

Δείτε το βίντεο: 

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments