ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 25 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views174

Οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής δεν θα πάρουν μερίδιο από τις συμφωνίες της Football League με ΟΠΑΠ και OTE TV.

Από τη στιγμή που οι ομάδες στη Football League αυξάνονται από 18 σε 21 είναι λογικό τα έξοδα να είναι μεγαλύτερα. Έτσι, για να επικυρωθεί η ένταση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή οι τρεις ομάδες δεν θα πάρουν από την πίτα των εσόδνω που θα προκύψουν από τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και τον OTE TV.

Εννοείται ότι το ΟΤΕ TV δεν θα δείξει καμία εντός έδρας αναμέτρηση των τριών ΠΑΕ που εντάσσονται στην κατηγορία. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν υπάρξει συμφωνία με το κρατικό κανάλι, ένα από τα αιτήματα που έχει θέσει η Football League στον Γιάννη Ιωαννίδη.

(πηγή: onsports.gr)

Εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στον Βόλο

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας διοργανώνει εκδρομή στον Βόλο για να ενισχύσει την ομάδα μας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2012-2013.

• Τιμή συμμετοχής χωρίς το εισιτήριο του αγώνα, 15 ευρώ το άτομο.

• Η ημέρα και η ώρα αναχώρησης, θα ανακοινωθούν μετά την δημοσίευση του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής από την Football League.

Εισιτήρια διαρκείας

Τα γραφεία της Λέσχης θα είναι καθημερινά ανοιχτά 19.30 – 22.30 για την προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας του πρωταθλήματος της Football League 2012-2013.

Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης κράτησης του εισιτηρίου με on line σύνδεση με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ.

 

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments