ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Φεβρουαρίου 2013
  • Views175

Ο επιχειρηματίας πάλεψε με τους ληστές που του είχαν στήσει καρτέρι για να του πάρουν τις εισπράξεις ενώ τον χτυπούσαν αλύπητα και τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο επιχειρηματίας βγήκε από το κατάστημα του με την τσάντα στα χέρια για να πάει στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα.
Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δυο ληστές τον περίμεναν δίπλα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του. Μια αντιπροσωπεία τσιγάρων, στην οδό Στουρνάρα στη Λαμία.


Ο 37χρονος επιχειρηματίας όμως δεν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του αλλά πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου όπου είχε το αμάξι της γυναίκας του.
Οι ληστές έτρεξαν πίσω του και την ώρα που άνοιγε την πόρτα από το αυτοκίνητο απειλώντας τον με το πιστόλι του ζήτησαν τα χρήματα!

Ο 37χρονος αντιστάθηκε και τότε τον πυροβόλησαν τρεις φορές! Οι δυο σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι και η τρίτη καρφώθηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου! Ο άνδρας, αν και τραυματισμένος άρπαξε τον έναν από τους δύο από το πόδι και άρχισαν να παλεύουν!

Ακούστε τι λένε αυτόπτες μάρτυρες, στο LamiaReport:

The YouTube ID of A-j9isMaoA is invalid.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία άρχισε να “χτενίζει”την περιοχή για να βρει τους δύο ληστές που διέφυγαν με μια μηχανή. Λίγο αργότερα η μηχανή εντοπίστηκε κοντά στο νεκροταφείο της Ροδίτσας, όχι όμως και οι ληστές….

Σε ότι αφορά την λεία των ληστών, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ποσό.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments