ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 10 Οκτωβρίου 2012
  • Views187

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=rxQjls_CWuM[/tube]

Δεν έπεισε, προκαλώντας απογοήτευση και προβληματισμό, η συμμετοχή των Καβαλιωτών στο σημερινό συλλαλητήριο με τόπο συνάντησης την πλατεία καπνεργάτη. Λιγότεροι από 200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία σε μία όχι απλά αντιμνημονιακή διαδήλωση αλλά σε ένα συλλαλητήριο κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Μετά τη λιτή εισήγηση του προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καβάλας Τάσου Ιωαννίδη ξεκίνησε η πορεία των διαδηλωτών που είχε μία πιο ενισχυμένη συμμετοχή σε σχέση με τη συγκέντρωση στη πλατεία Καπνεργάτη. Η πορεία κινήθηκε από την οδό Βενιζέλου προς την πλατεία ελευθερίας και εν συνεχεία διέσχισε την οδό Ομονοίας. Η διαφοροποίηση στην πορεία αφορούσε την πρώτη στάση, συμβολική έξω από το Δήμο Καβάλας ενώ εν συνεχεία κινήθηκε και έκανε στάση και στην Αντιπεριφέρεια.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jpvNYy5fslA[/tube]

Σε παρόμοιο μοτίβο κινήθηκε και η απογευματινή συγκέντρωση των μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, αν και η προσέλευση ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη. Η πορεία των διαδηλωτών ακολούθησε την συνηθισμένη πορεία που ακολουθούν τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ σε αντίστοιχες εκδηλώσεις: Ομονοίας, στροφή στην Αστυνομική Διεύθυνση, πλατεία Καπνεργάτη, Βενιζέλου και επιστροφή στην κεντρική πλατεία.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments