ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 04 Ιουνίου 2012
  • Views143

Μπορεί στο παρελθόν η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας να έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Σοφοκλή Πιλάβιο, όμως αυτή τη φορά του έβγαλε το καπέλο, επειδή αναγνώρισε το λάθος του.

Στην ανακοίνωσή τους, οι φίλοι της Καβάλας, εκφράζουν την επιθυμία τους να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη ο σύλλογος και τονίζουν πως θέλουν μια νέα αρχή με ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, στη ΓΣ της ομοσπονδίας η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η αναγνώριση του λάθους είναι δείγμα ανδρισμού. Πόσο μάλλον όταν προέρχεται από τον ηγέτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται με τον πιο επίσημο τρόπο, μπροστά στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Στον κύριο Σοφοκλή Πιλάβιο έχουμε στο παρελθόν ασκήσει σκληρή κριτική, αλλά αυτά τα λόγια του είναι ότι πιο ανθρώπινο ακούσαμε τον τελευταίο χρόνο που η ομάδα μας ταλαιπωρείται από μία ποινή που δεν της αξίζει και δεν της ταιριάζει. Γνωρίζουμε ότι θα μπορούσε να δείξει επιμονή και ακαμψία. Δεν το έκανε και αυτό είναι δείγμα ώριμου και συνετού ηγέτη.

Λάθη έγιναν πολλά και από όλες τις πλευρές, αλλά οι φίλαθλοι και το έμψυχο υλικό της ομάδας δεν έκαναν κανένα. Μία πόλη με ιστορία και προσφορά στο ποδόσφαιρο διασύρθηκε. Ο ΑΟΚ ήταν ο απόβλητος ενώ αντίθετα παρέμειναν αμετακίνητες στη SL ομάδες που πολλάκις διασώθηκαν με φωτογραφικές ρυθμίσεις και διοικήθηκαν από  ανθρώπους που ταύτισαν τον όρο «ποδοσφαιρικός  παράγων» με αυτόν του μπαταχτσή.

Αφού λοιπόν άρχισαν και ακούγονται αλήθειες πρέπει να συμφωνήσουμε πως η πραγματική αποκατάσταση της αδικίας πρέπει να γίνει εγκαίρως ώστε να είναι  δυνατή η δημιουργία αξιόμαχης ομάδας. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί από τα ίδια όργανα που ασχολήθηκαν ως τώρα και γνωρίζουν την υπόθεση και γιαυτό το λόγο προφανώς η αποκατάσταση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την ημερομηνία των ερχόμενων εκλογών…

Προσβλέπουμε σε ένα δίκαιο και έντιμο συμβιβασμό και στη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα βασίζεται κυρίως στο πλούσιο έμψυχο υλικό της περιοχής μας και κυρίως στους Καβαλιώτες ποδοσφαιρστές που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα”.

Πηγή: Sport24.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments