ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Ιουνίου 2013
  • Views311

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μεταξύ των Δημήτρη Στρατούλη και Γιάννη Αμοιρίδη με αφορμή τις απολύσεις.

Ο κ. Στρατούλης τόνιζε διαρκώς στον κ. Αμοιρίδη ότι πρέπει να αποφασίσουν ποια γραμμή θα ακολουθήσουν γιατί διαφορετικά καταλήγουν σε «πολιτικό τραγέλαφο» ενώ ο δεύτερος του τόνιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει άποψη και ότι δεν σκοπεύουν να εφαρμόσουν το λαϊκισμό.
Ακολούθησαν διάφοροι διάλογοι

Αμοιρίδης: Γιατί δεν παραδέχεστε ότι δεν απολύθηκε κανείς;

Στρατούλης: Δεν απολύθηκε κανείς από τους 2.000, γιατί βρέθηκαν οι θέσεις και τους μειώθηκε ο μισθός. Δεν είναι λαϊκισμός να λες τι είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση στην οποία συμμετείχατε σε 4.000 απολύσεις και σε 15.000 διαθεσιμότητες για φέτος.
Όσον αφορά τη ΔΗΜ.ΑΡ., θα πρέπει κ. Αμοιρίδη να καταλάβετε ότι εάν εξακολουθήσετε να παίζετε το ρόλο της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης, θα οδηγείστε σε πολιτικό τραγέλαφο. Ή θα είστε με την εφαρμογή των μνημονίων ή δε θα είστε.

Αμοιρίδης: Πάντως με τον λαϊκισμό και τον ριζοσπαστισμό, όπως τον εννοείτε εσείς, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε. Εσείς ξεκαθαρίστε εάν θέλετε να είστε στο ευρώ ή εάν δεν θέλετε να είστε.

Πάντως, ο κ. Στρατούλης κατέληξε λέγοντας: «εσείς φύγατε από την κυβέρνηση, όχι εμείς».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments