ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 06 Απριλίου 2013
  • Views179

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποχωρήσει από την προανακριτική επιτροπή είπε η βουλευτής του Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στις καταγγελίες του προέδρου της επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την αποχώρηση για να καταγγείλει κουκούλωμα της υπόθεσης.

Μιλώντας το πρωί στον Real fm, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Υπάρχει συντονισμένη απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης του έργου της προανακριτικής επιτροπής, συσκότισης των περιστατικών και υπόθαλψης προσώπων. Δεν θα αποχωρήσουμε από την επιτροπή».

«Η πρακτική του Μαρκογιαννάκη να βγαίνει σε κάθε κανάλι και να λέει τον πόνο του και να διασπείρει συκοφαντίες δείχνει την ποιότητα της διεύθυνσης αυτής της επιτροπής.

Υπάρχει συντονισμένη απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης του έργου της επιτροπής, συσκότισης των περιστατικών και υπόθαλψης προσώπων.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρεμποδίζει και διακόπτει την εξέταση συγκεκριμένων μαρτύρων. Ροκανίστηκε ο χρόνος όλο το πρωινό της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της εξέτασης του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης θα ευχόταν να αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αποχωρήσουμε.

Θα ανακοινώσουμε και θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για το ρόλο του καθενός εντός και εκτός επιτροπής και όλα τα στοιχεία που δεν ερευνήθηκαν.

Για μένα η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι σωστή επιλογή. Πρέπει να έρθει στην επιτροπή γιατί έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι όλα πρέπει να βγουν στο φως».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments