ΔΡΑΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 13 Φεβρουαρίου 2013
  • Views764

Υιοθετώντας πλήρως την πρόταση του δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη κατά την προχτεσινή σύσκεψη στην περιφέρεια, η ΠΕΔ εξέφρασε με ψήφισμα (Ψήφισμα για σχέδιο ΑΘΗΝΑ) την αντίθεση της, στις μειώσεις των τμημάτων ΤΕΙ της Δράμας, μάλιστα το ψήφισμα κατατέθηκε στην ΚΕΔΕ (Ψήφισμα ΚΕΔΕ), και όλα αυτά τα στοιχεία δώθηκαν και προωθηθήκαν στον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, κατά την χτεσινή συνάντηση στην Αθήνα.
Παράλληλα δε προωθήθηκε η κοινή επιστολή των δημάρχων Δράμας (Ανοιχτή επιστολή όλων των Δημάρχων του Ν. Δράμας με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά»προς τον πρωθυπουργό.
Σήμερα ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ είπε μεταξύ άλλων… «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εξαιτίας του νέου χάρτη ΑΕΙ – ΤΕΙ, υπάρχει θέμα περιφερικής συνείδησης και περιφερειακής συνοχής»… «Ο στοχός πρέπει να είναι κοινός με συντονισμένες κινήσεις να πετύχουμε την παραμονή και η αναβάθμιση των τμημάτων ΤΕΙ της Δράμας, » επίσης θα πρεπει να σας πω για την αντιπαράθεση των δήμων-νόμων, ότι δεν θα έπρεπε να κλονίζεται η περιφερειακή συνείδηση των Ελλήνων γιατί θα έχει αρνητικότατες εξελίξεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει από εδώ και στο εξής..»

[mp3j track=”Δηλώσεις-δημάρχου-Δράμας-Κυριάκου-Χαρακίδη-13-02-13.mp3″ style=”outline”]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments