ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 12 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views165

Ήγγικεν η ώρα για να παρθεί η τελική απόφαση για την συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλας στην Football League, καθώς πριν από λίγο ξεκίνησε η κρίσιμη ψηφοφορία (στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ) για να αποφασιστεί αν θα επιτραπεί στην ΠΑΕ Καβάλα (αλλά και στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλή) να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr, “Σύμφωνα με το dikisports “Το Δ.Σ. της ΕΠΟ με εισήγηση του Σ.Πιλάβιου δίνει εντολή στη Football League να εντάξει τους Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα σε επαγγελματική κατηγορία. Στις 2 το μεσημέρι η Football League αποφασίζει που θα ενταχθούν οι τρεις ομάδες.”

Είχε προηγηθεί, πάντως, η αρνητική εισήγηση του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ Θόδωρου Κουρίδη (κάτι αναμενόμενο, βέβαια), ο οποίος προφασίστηκε τα γνωστά νομικά τερτίπια που αναζητούνται από όσους απλά διστάζουν (για να το πούμε πιο ευγενικά) να λάβουν μια οριστική απόφαση. Εν συνεχεία εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, καθώς τα μέλη που πρόσκεινται στον κο Γκαγκάτση αντέδρασαν έντονα στην εισήγηση του κου Κουρίδη. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον κ. Κουρίδη “πιο παράνομος από όλους”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο ακόμα και αναβολής της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League (καθώς η διοργανώτρια αρχή δήλωνε αναρμόδια για να λάβει μια τέτοια απόφαση), τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα. Η ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει ένα έγγραφο στην Football League, με το οποίο καλεί την διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει (στην συνεδρίασή της, στις 14:00 το μεσημέρι) για την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει η Καβάλα. Το έγγραφο αυτό αφήνει, δυστυχώς, ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταταχθεί η ΠΑΕ Καβάλα στην Football League 2, αλλά απλά ζητάει από την διοργανώτρια αρχή να κατατάξει την Καβάλα (αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή) σε κάποια επαγγελματική κατηγορία.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, 4 ομάδες της Football League (η Δόξα Δράμας, ο Παναιτωλικός, η Λάρισα και η Νίκη Βόλου) είναι κάθετα αρνητικές στην επιστροφή των 3 ΠΑΕ στην Football League, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι θετικές. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Football League.

Μόλις πριν από λίγα λεπτά είχαμε ανατροπή στο σκηνικό, καθώς με έγγραφό της η Super League άνοιξε τον δρόμο για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Η οριστική απόφαση αναμένεται να δημοσιευτεί την Παρασκευή, και όλα δείχνουν ότι θα είναι ομόφωνη υπέρ της επιστροφής της Καβάλας στην Football League.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, η Super League καλεί όλες τις ομάδες της Football League να ξεχάσουν τις μεταξύ τους κόντρες και να επικεντρωθούν στον στόχο της ανόδου στην 1η κατηγορία, καθώς θα ανέβουν 4 ομάδες και θα υποβιβαστούν 2.

Πλέον, την Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσουν εκ νέου το ΔΣ και η ΓΣ της Super League, με στόχο να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πλέον δεν πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για τένις!!! Το μπαλάκι έχει πεταχτεί σε όλους (ΕΠΟ, υπουργείο Αθλητισμού, Football League, Super League)…Μήπως ήρθε η ώρα, κύριοι που διοικείτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μιμηθείτε τους Roger Federer και Rafael Nadal;;; Η παρακάτω φωτογραφία είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε εσάς…

Σ.Σ.: Ζητούμε συγνώμη από τους οπαδούς του Djokovic, του Murray και άλλων σπουδαίων παικτών του τένις για την αναφορά στους Federer και Nadal. Φυσικά και δεν τους λησμονούμε…

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments