ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Απριλίου 2013
  • Views195

«Μου κάνει εντύπωση που αυτό που κυριαρχεί εδώ και ένα χρόνο είναι ότι η γυναίκα που παντρεύτηκε το νούμερο 2 των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται να είναι κατηγορουμένη για τη νομιμοποίηση μίας κουρτίνας, μίας τσατσάρας, ενός καναπέ», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, διερωτήθηκε δε πως γίνεται «ένα τεσσάρι διαμέρισμα να το έχουν βαφτίσει σαν παλάτι».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε ότι η κ. Σταμάτη «έχει ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα υγείας που μπορεί να έχει γυναίκα», ενώ σημείωσε ότι έπειτα από δική του πίεση εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Κατήγγειλε, επίσης, ότι δεν έγιναν αυτονόητες ανακριτικές πράξεις στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπογραμμίζοντας ότι αν υπάρχει επιλογή κατηγορουμένων, «αυτό σημαίνει κατάχρηση εξουσίας».

«Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μετεβλήθη σε ένα άντρο μετριοτήτων οι οποίοι, με μία κομματική ταυτότητα, χωρίς να ξυπνάει στις 6 το πρωί, όπως ξυπνάμε εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, ενεργοποιώντας μία προσωπική σχέση, κατάφεραν πολλοί που είναι στο απυρόβλητο να είναι κάτοχοι τεραστίων περιουσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και κανείς να μην τους ενοχλεί. Αυτή τη στιγμή είναι στο εδώλιο τα σφαχτά], κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο:

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments