ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 01 Φεβρουαρίου 2013
  • Views162

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας κατά την διάρκεια της 1ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2013 πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

                Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης (Αντιπρόεδρος ΦΔ), ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Κωνσταντίνος Κατσιμίγας, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Βασίλειος Κυπριανίδης, ο εκπρόσωπος του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βέργος Βεργίδης, ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γεώργιος Καμπάς, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Δημήτριος Χαιτίδης, ο εκπρόσωπος των παραγωγικών Φορέων κ. Στέλιος Μπαλάσης, ο εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Οικολογικών Οργανώσεων κ. Χανς Γέρεντρουπ και φυσικά όλο το προσωπικό του Φ.Δ.

                 Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Μάνο Κουτράκη, με τον  Απολογισμό των δράσεων του Φ.Δ. για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για το 2012 και τον προγραμματισμό δράσεων για το 2013. Η εισήγηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΦΔ (www.epamath.gr).

                Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερό τον κ. Κυπριανίδη εκπρόσωπο των ΠΕΔ Α.Μ.Θ, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές όλων αλλά και ένα βιβλίο, για μια καλή χρονιά.

                Τέλος, ο κ. Κουτράκης ευχήθηκε ένα καλύτερο μέλλον για τις προστατευόμενες περιοχές αλλά και ένα καλύτερο αύριο για τον Φ.Δ. και το Εθνικό Πάρκο ΑΜΘ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments