ΠΑΓΓΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 04 Φεβρουαρίου 2013
  • Views307

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο «Δημοκρατίας», στην Ελευθερούπολη. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, έγιναν και σαφείς τοποθετήσεις που αφορούσαν στο σύνολό τους στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο διευθυντής του διοικητικού τμήματος δήμου Παγγαίου, Κώστας Τσιρικτσής, αναφέρθηκε στις  συνέπειες της εφαρμογής του μνημονίου στους ΟΤΑ: «Πιστεύω  ότι αυτή τη χρονιά πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο μας έχει απομείνει. Όλοι μας ανησυχούμε και υπάρχει έντονη κινδυνολογία στους δήμους και γενικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σαν πρώτη φάση σήμερα θα γίνει αξιολόγηση των δομών. Πιστεύω ότι δε θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις αποδοχών, επειδή το Μεσοπρόθεσμο και η Τρόικα μας έχει στερήσει πολλά από τα κεκτημένα δικαιώματα χρόνων,  κι ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το προσεχές διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων των υπαλλήλων και των δομών του δήμου Παγγαίου,  καλώντας τους εργαζομένους να στηρίξουν πρωτίστως τον δήμο Παγγαίου.

«Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά με βήματα γοργά. Ευχαριστώ όλους εσάς, για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια και πρέπει με τα νέα δεδομένα να προσπαθήσουμε όλοι τον δήμο Παγγαίου, τον οποίο εκπροσωπούμε, να τον αγκαλιάσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά. Ο δήμος Παγγαίου είναι σε καλό δρόμο παρά την έλλειψη οικονομικής ανάσας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε από τους πρώτους δήμους, όχι μόνο στην περιφέρεια ΑΜΘ,  από πλευράς αριθμού έργων που έχουμε εντάξει και εντάσσουμε καθημερινά. Είμαι αισιόδοξος ότι ο δήμος Παγγαίου θα πάει μπροστά κι αυτό βέβαια οφείλεται και σε εσάς, διότι εσείς είστε το μέλλον του Δήμου Παγγαίου και όλοι μαζί πρέπει να πορευτούμε  για το καλό του τόπου μας», κατέληξε.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος αιρετών της συμπολίτευσης, ενώ την μείζονα αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Πριονίδης.

101_1192 101_1201 101_1206

Print Friendly

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

Σεπτέμβριος 28, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments