ΚΑΒΑΛΑ — 25 Ιουνίου 2012
  • Views270

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=rvh04sbIVZA[/tube]

Τα κολωνάκια στους δρόμους της Καβάλας είναι μια συνηθισμένη εικόνα εδώ και αρκετά χρόνια. Πολλοί θεωρούν ότι με τα κολωνάκια εμποδίζεται η αλόγιστη στάση και στάθμευση αυτοκινήτων σε αρκετά σημεία της πόλης. Άλλοι, πάλι, πιστεύουν ότι τα κολωνάκια αυτά μόνο κακό κάνουν, τόσο στην αισθητική της πόλης όσο κυρίως στην μετακίνηση των οδηγών.
Ένα σημείο της πόλης, στο οποίο τοποθετήθηκαν τέτοια κολωνάκια προ ολίγων ημερών είναι ο δρόμος που περνάει μπροστά από το Super Market Μασούτης στην καλαμίτσα και οδηγεί στο ξενοδοχείο Lucy. Ένας δρόμος τον οποίο καθημερινά χρησιμοποιούν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, αλλά κυρίως τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα στο super market αλλά και τα πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, τους καλοκαιρινούς μήνες, η κίνηση στον δρόμο αυτό αυξάνεται λόγω των λουομένων που επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην Καλαμίτσα.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί είναι πολύ μεγάλο, και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί διάφορα επεισόδια, ακόμα και ξυλοδαρμοί ανάμεσα σε αγανακτισμένους οπαδούς. Οι απόψεις τους, πάντως, για την τοποθέτηση των κολωνών είναι αντιφατικές. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει επιλυθεί. Αντίθετα, φαίνεται να έχει χειροτερέψει, κάτι που διαφαίνεται από τις απόψεις τόσο των υπευθύνων του super market όσο και του ίδιου του ξενοδοχείου.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments